WPFDA BOG’LOVCHILAR YORDAMIDA INTERAKTIV O’YINLAR VA MULTIMEDIYA ILOVALARINI QURISH - Yusupov Mirsaidbek Abdulaziz o’g’li; Omonjonova Mavludaxon Kamoliddin qizi (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola WPF (Windows Presentation Foundation) platformasida interaktiv o'yinlar va multimedia ilovalarini yaratish jarayonini yoritadi. Maqolada WPFning asosiy tushunchalari, jumladan bog'lovchilar va MVVM arxitekturasi haqida batafsil ma'lumot beriladi. Bog'lovchilar yordamida foydalanuvchi interfeysining dinamikligini oshirish va o'yinlar yoki multimedia ilovalaridagi ma'lumotlarni samarali boshqarish ko'rsatib beriladi. Amaliy misollar orqali o'qituvchilar va dasturchilar uchun WPFda interaktiv tajribalarni yaratishning yangi yo'llari ochiladi.