MAXSUS JISMONIY TAYYORGARLIK - Mamatkulov Sobirjon Musayevich (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada inson organizmi rivojlanishida  maxsus jismoniy tayyorgarlik axamiyati va samarali vositalardan unumli foydalanish toʼgʼrisida soʼz yuritiladi. MJT o‘yin usullari texnikasini egallab olishga, taktik harakatlar samaradorligini oshirishga, sport formasini egallashga, shuningdek, psixik tayyorgarlikning takomillashtirishga yordam beradi.