BOSHLANG‘ICH SINFLARDA OT SO‘Z TURKUMINI O‘RGATISH - Y.Djo‘rayev; G. Jo‘raboyeva; M.Sulaymonova (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga ot so‘z turkumini, og‘zaki va yozma nutqda ulardan to‘g‘ri foydalanishni o‘rgatish. O‘quvchilarning so‘z boyligini oshirish, to‘g‘ri fikrlash, o‘z fikrini bildira olish qobiliyatini rivojlantirishda bevosita xizmat qiladi. Ushbu maqola ot so‘z turkumini boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga o‘rgatish metodikasi yoritilgan.