ARAB TILIDA MAQOLLARNING SHARHI - Roziqova Sayyora Habibullayevna; Boymirzayev Muhammad Mustafaqul o‘g‘li; Shaniyeva Jasmina Musurmon qizi (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maqollar arab tilidan tarjima qilinib, leksik tahlil qilindi .Maqollarning izohi keltirilgan.