ВАЛЮТА МУНОСАБАТЛАРИ ВА ТИЖОРАТ БАНКЛАРИДА ВАЛЮТА OПЕРAЦИЯЛAРИ РИВОЖЛАНИШИ ИСТИКБОЛЛАРИ - Болтаев Тўлқин (World Scientific Research Journal, 2025)
Мақолада валюта муносабатлари ва тижорат банклари валюта операциялари ривожланиши масалалари, валюта операциялари таҳлили ҳақида сўз боради.