OʻZLASHTIRISHI PAST BO'LGAN BOLALARGA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TAʼLIM BERISH - S.Qulmurodova; M.Dovronboyeva (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Oʻzlashtirishi past bo'lgan bolalarga zamonaviy texnologiyalar asosida taʼlim berish, bugungi kunda taʼlim sohasida muhim masalalardan biridir. Taʼlim jarayonida zamonaviy texnologiyalardan foydalanish, o‘quvchilarning o‘zlashtirish darajasini oshirish, ularning qiziqishini va motivatsiyasini kuchaytirish uchun samarali vosita hisoblanadi. Bu maqolada, o‘zlashtirishi past bo‘lgan bolalarga zamonaviy texnologiyalar yordamida taʼlim berishning ahamiyati, usullari va amaliyoti haqida batafsil maʼlumot beriladi.