ELEKTR TOKIDAN JAROHATLANGANDA BIRINCHI YORDAM BERISH - Aripxodjayeva Malikaxon Baxtiyarovna; Xakimov Ozodbek Hamidjonovich (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Maqolada elektr tokidan jarohatlanganda birinchi yordam berish va aholini bunday vaziyatlardan ogohlantirish chora – tadbirlarni olib borish, aholi sog’ligi va tinchligi uchun olib boriladigan ishlar yoritilgan.