ДАВЛАТ ИДОРАЛАРИ ВА АҲОЛИ ЎРТАСИДА ИНТЕРАКТИВ МУЛОҚОТНИНГ САМАРАЛИ МЕХАНИЗМИНИ ЯРАТИШ - Сатторов Назарбек Одилжонович (World Scientific Research Journal, 2025)
Аннотация. Мақолада давлат идоралари ва аҳоли  ўртасидаги интерактив мулоқотни янги формати муҳокама қилинади. Муаллиф интерактив мулоқотнинг самарали механизмларини яратиш ҳақида қисқача тарихини беради ва унинг  аудиторияга таъсир қилиш механизмини кўрсатади. Давлат идоралари ва аҳоли ўртасида шу жумладан, идоралараро электрон ҳамкорликнинг янгича йўналишларини кўрсатиб бериш учун янги имкониятлар очиши масалалари ёритилган. Бундан ташқари электрон давлат хизматларининг ҳам турлари келтириб ўтилган.