TIJORAT BANKLARIDA KREDIT MONITORINGINING BAJARILISHI VA UNI TAKOMILLASHTIRISH YO'LLARI - To'xtayeva Go'zal Ilhom qizi (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Maqolada tijorat banklarida kredit monitoringining mazmun-mohiyati, uning bank faoliyatidagi roli va ahamiyati yoritilgan. Kredit monitoringi bankning kredit portfeli sifatini oshirish, kredit xavfini kamaytirish va qarzdorlarning moliyaviy barqarorligini nazorat qilish vositasi sifatida tahlil qilingan.