BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA IJODIY FAOLIYATNI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Sa’dullayeva Noila Lutfulla qizi (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu  maqolada  boshlang‘ich  sinf  o‘quvchilarida ijodiy  faoliyatni  rivojlantirishning  pedagogik  metodlari  va texnologiyalari  tahlil qilinadi. Tadqiqot  ijodiy  faoliyatning  shakllanishiga  ta’sir  qiluvchi xususiyatlarni  faoliyatini  baholash  usullari,  rasm  va  grafiklardan  foydalanish  orqali  ijodiy  yondashuvlar  ko‘rsatib   o‘tiladi.