QUR’ON TILOVATI SAN’ATIDA MAQOMOTNING MA’NAVIY AHAMIYATI - Rahmatov Iqboljon Izzatullo o‘g’li (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: maqolada Qur’on tilovati san’atida mujavvad uslubida qo‘llaniladigam maqomlarning falsafiy mazmunlari keltiriladi.