SHE’RIYATDA LIRIK “MEN”NING POETIK UYG‘UNLIGI - Gulchiroy Turdaliyeva Anvarjon qizi (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada lirikada muallif obrazining yoritilishi, ijodkorning “men”i qay yo‘sinda namoyon bo‘lishi haqida so‘z yuritiladi.