MAKTABGACHA TA’LIMDA TASHKILIY-AMALIY FAOLIYATNI SAMARALI LOYIHALASHTIRISH - Ziyamova Madina Jaxongir qizi; Nasiba Habibullayeva (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Maktabgacha ta’limda tashkiliy-amaliy faoliyatni samarali loyihalashtirish muhim ahamiyatga ega bo‘lib, bolalarning rivojlanishiga, bilim va ko‘nikmalarini shakllantirishga xizmat qiladi. Maktabgacha ta’lim muassasalarida tashkil etiladigan tashkiliy-amaliy faoliyat bolalarning jismoniy, aqliy, ijtimoiy va emotsional rivojlanishini ta’minlashga qaratilgan bo‘lib, bu jarayonni to‘g‘ri va samarali rejalashtirish orqali ta’lim sifati oshiriladi.