TECHNOLOGIES FOR DEVELOPING CRITICAL THINKING IN THE PROCESS OF HIGHER EDUCATION - Sayidova Mehrinoz O‘ktamjon qizi; G‘aniyev Xurshidbek Yoqubjon o‘g‘li (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Maqolada oliy ta’lim jarayonida tanqidiy fikrlashni rivojlantirishga qaratilgan texnologiyalar muhokama qilinadi. O‘zbekiston va MDH mamlakatlari olimlarining tadqiqotlariga tayangan holda tanqidiy fikrlashni shakllantirishda qo‘llaniladigan innovatsion metodlar va interfaol usullar ko‘rib chiqiladi. Ushbu texnologiyalar ta’lim jarayonida talabalar tanqidiy fikrlash qobiliyatini oshirishga xizmat qiladi.