AHOLI BANDLIGI TA’MINLASH VA DAROMADLARINI KO‘PAYTIRISHNING HUDUDIY IMKONIYATLARI - Dadamirzayeva Zulayxo Ma'rufjon qizi (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mamlakatimizda, xususan, Namangan viloyatida aholi bandligini va ularning daromadlarini ko‘paytirish borasida amalga oshirilayotgan islohotlarni ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati yoritib berilgan. Aholi bandligini ta’minlashda hal qilinishi lozim  bo‘lgan bir qator tavsiya va takliflar berilgan.