ДАВЛАТ ХАРИДЛАРИ ЖАРАЁНЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ВА БОШҚАРИШДА АХБОРОТ КОММУНИКАЦИЯ ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Қурбонов Мухиддин Абдуллаевич (World Scientific Research Journal, 2025)
Аннотация: Мазкур мақолада давлат харидларини амалга оширишда ахборот коммуникация технологиялари, уни сифатини такомиллаштириш йўллари бўйича олиб борилган тадқиқотлар баён этилган. шунингдек унда бюджет ташкилотларида давлат харидларини режалаштириш ва бу борада давлат бюджетидан ажратилган маблағлар ва давлат харидлари тизимининг аҳамияти, мавжуд муаммолар ва камчиликлар ўрганилган ва илмий, амалий хулоса ва таклифларишлаб чиқилган.