SINGAPURNING XALQARO SAVDODAGI SOLIQ NAZORATI TAJRIBASI - Saidova O‘g‘iloy Rustamjon qizi (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tez sur’atlarda rivojlanayotgan davlatlardan biri Singapurning xalqaro savdo operatsiyalaridagi soliqqa tortish mexanizmi ko’rib chiqiladi. Undagi o’ziga xos jihatlari, soliqqa tortish tamoyillariga batfasil to’xtalib o’tilgan.