ИНВЕСТИЦИЯ ФОНДЛАРИДА ДИВИДЕНД СИЁСАТИ ВА УНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Султанов Махмуд Ахмедович (World Scientific Research Journal, 2025)
Аннотация. Тезисда инвестиция фондларида дивиденд сиёсатини такомиллаштиришни давр талаби эканлигини асосланган. Шунингдек, инвестиция фондларида дивиденд тўлаш тартиби таҳлил қилишга эътибор қаратилган.