MAMLAKAT IQTISODIYOTINI RIVOJLANTIRISHDA MAHALLA BUDJETINING O‘RNI - Файзиев Фаррух (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mahalliy budjetini shakllantirish, mahalliy hududda yashayotgan aholi farovonligini oshirish, ushbu hududda faoliyat yuritayotgan tadbirkorlik sub’ektlarini soliqqa tortishning o‘ziga xos xususiyatlari bo‘yicha fikrlar yuritilib, bu yo‘nalishda tegishli taklif va tavsiyalar berilgan.