ЯШИРИН ИҚТИСОДИЁТГА ҚАРШИ КУРАШИШДА ФИСКАЛЬ СИЁСАТ, ХОРИЖИЙ ТАЖРИБА, МУАММО ВА ЕЧИМЛАР - Қурбонов Мухиддин Абдуллаевич (World Scientific Research Journal, 2025)
Аннотация. Мазкур мақолада Ўзбекистонда фискаль сиёсат юритиш борасидаги долзарб муаммолар, хорижий мамлакатлар илғор тажрибаси, уларни мамлкатимизда қўллашни имкониятлари ўрганилган, уларни бартараф этишга хизмат қилувчи илмий таклифлар ва тавсиялар ишлаб чиқилган.