ХУФИЁНА ИҚТИСОДИЁТГА ҚАРШИ КУРАШИШ ЖАРАЁНИДА СОЛИҚҚА ОИД ҲУҚУҚБУЗАРЛИК УЧУН ЖАВОБГАРЛИК ЧОРАЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Қурбонов Мухиддин Абдуллаевич (World Scientific Research Journal, 2025)
Аннотация: Мақолада тадбиркорлик субъектларини солиққа оид ҳуқуқбузарлик учун жавобгарлик чораси сифатида белгиланган молиявий санкциялар ва маъмурий жарималарни қўлланилиши ҳам субъект фалиятига ҳам уларнинг мансабдорларига нисбатан таъсири ҳамда ўзига хос жиҳатлари, аҳамияти кўриб чиқилади.