FISKAL SIYOSATNING TAMAL MEXANIZMLARI VA XUM-KO‘ZA - Қурбонов Мухиддин Абдуллаевич (World Scientific Research Journal, 2025)
Mamlakat iqtisodiyotiga davlatning aralashuvi masalasi har doim iqtisodiy adabiyotlarda eng ko'p muhokama qilinadigan mavzulardan biri bo'lib kelgan. Iqtisodiy siyosat doirasida fiskal siyosatining tamal mexanizmlarining turlari va ularning samaradorligi to'g'risida so’z yuritilgan ushbu ishda tegishli o'zgarishlardan kelib chiqadigan iqtisodiy natijalarni asoslash asosiy maqsad qilib olingan.