БИОЛОГИЯ ФАНИ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ КОМПЕТЕНЦИЯЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ЙЎЛИДАГИ ВАЗИФАЛАР - М. Жумашев; С. Рахимова; С. Ортикхужаева (World Scientific Research Journal, 2025)
Ушбу мақолада биология ўқитувчисининг компетенцияларини ривожлантиришдаги муаммолар, уларнинг ечимлар ҳамда бу борадаги  вазифалар тўғрисида сўз юритилади