PIYOZNING AGROBIOLOGIK VA SHIFOBAXSHLIK XUSUSIYATLARI VA ULARNI O`RGANGAN OLIMLAR - D.Hayitboyev; Yuldashev Suxrobjon (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya; Piyozni  ekish usullari va ularning afzaliklari hamda  ularni yangi usularda hosildorligini ko`paytirish usullari.Urug` sarfi va ularni ko`chati orqali ekish samaradorliglari.