O‘QUV-MASHQ BOSQICHIDA MASHG‘ULOTLARNI TASHKIL ETISH DARSLARIDA OG‘IR ATLETIKACHI TALABALARNING MUSOBAQA MASHQLARINI BAJARISH SAMARADOLIGINI RIVOJLANTIRISH - Berdimuratova Janigul (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston davlat jismoniy tarbiya va sport universiteti Nukus filialining og‘ir atletika ixtisosligi bo‘yicha tahsil oluvchi sportchi-talabalarni o‘quv-mashq bosqichida mashg‘ulotlarni tashkil etish mashg‘ulotlarida saralab olingan maxsus mashqlar orqali musobaqa mashqlarning bajarish samaradorligini oshirish o‘rganilgan.