CHET EL OLIMLARI TAHLILIDA SUITSIDAL XULQ-ATVOR MUAMMOSI - Isakova Mu’azam Tulkinovna; Ostanakulov Alijon (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o‘smirlik davrida jamiyatning eng og‘riqli muammolaridan biri – suitsidal holatlar haqida ma’lumot beriladi. Asosan, chet el psixologlari tomonidan olib borilgan tadqiqotlar va ularning suitsidal holatni qanday tushuntirganiga e’tibor qaratiladi.