НАВОИЙ АСАРИНИНГ ҚОРАҚАЛПОҚ ҚЎҒИРЧОҚ ТЕАТРИДАГИ ТАЛҚИНИ - Дарушова Дариха Кадирниязовна (World Scientific Research Journal, 2025)
Аннотация: Бу мақолада Қорақалпоқ давлат Қўғирчоқ театрида Алишер Навоий асари асосида саҳналаштирилган “Чин юртини дунёгa танитган гўзaл хaқидa сўз” спектаклининг ютуқ ва камчиликлари ҳақида сўз бўлади.