AHOLIGA TABIIY OFAT-SUV TOSHQINI TO’GRISIDA MA’LUMOTLARNI YETKAZISH MEXANIZMI - M.Ropiyev (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Uchbu maqolada suv toshqini, suv toshqiniga qarshi qanday tayyorgarlik ko’rish kerak, suv toshqini vaqtida qanday harakat qilish kerak, suv toshqinidan so’ng qanday harakat qilish kerak to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.