HAYOT FAOLIYAT XAVFSIZLIGI ASOSLARI MAVZULARNI UZVIYLIGINI AYRIM MASALALARI - Saidova Zilola Gadoymurodovna (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada  talabalar o'rtasida tushunish va saqlashni kuchaytirish uchun mavzular o'rtasida muammosiz o'tish muhimligini o'rganadi. Adabiyotlarni tahlil qilish va samarali usullarni amalga oshirish orqali ushbu tadqiqot o'qituvchilar ushbu muhim sohada o'quv tajribasini qanday optimallashtirishlari mumkinligi haqida tushuncha beradi.